852661720

852661720

Sulaukei skambučio nuo 852661720? Pranešk apie tai visiems kas ir kodel ;). O gal tu ne pirmas, ir apie šį numerį mes jau turim informacijos.

Šio numerio ieškojo jau 58477 kartus(-ą).

Patinkrinkite ir 37052661720 (171 koment.)
Šio numerio savininkas bus informuotas apie Jūsų komentarą elektroniniu paštu.

Lithuania Lithuania

Mona

Man irgi skalmbino net dvi dienas is eiles po 3-4kartus. Ir vis nespedavau pakelti,nes skambina labai trumpai,ko gero iki primo signalo pabaigos.Viena karta pakeliau ir pralaikiau 2sekundes,bet iskart numete.Viena karta bandziau atsakambinti,tai irgi uzimta.

Lithuania Lithuania

Egle

norejo suzinot bankininkystes kodus,bukite budrus....pasakojo apie plaunamus pinigus per saskaita...

Lithuania Lithuania

Tamara

man skambino 2 kartus (uzvakar ir vakar), bet nei vieno karto nespejau atsakyti, perskambinti siuo numeriu nepavyko.

Lithuania Lithuania

bbb

ir man skambino, neatsiliepiau

Lithuania Lithuania

Arrr

va,ka tik skambino,bet as neatsiliepiau : ) gerai dirba moteris,jau visa Lietuva jos bijo;D

Lithuania Lithuania

jurgis

skambino siandien ir man, bet nespejau atsiliepti:)

Lithuania Lithuania

tamara

Mano mama taip pat sulauke sio numerio skambucio, bet laiku nepakele ragelio. Tada bande perskambinti i si numeri, bet nebuvo galima prisiskambinti.

Lithuania Lithuania

xxx

as sulaukiau sio nr skambucio klausimai buvo del patikimumo banku mano asmenine nuomone.daug keistu klausimu,bet metu ar vietoves klausia prie\'kurio tipo\'priskirt asmeni.kol neprase banko slaptazodzio, tai ir pasitrukdziau:)

Lithuania Lithuania

Mano

Ir man skambino sis numeris. Nespejau pakelti. o kai bandziau perskambinti, vis rode uzimta. Gerai kad yra sis forumas :) pasiskaiciau, supratau... :)

Lithuania Lithuania

henri69

Man jevo skambino bet nespejau atsilepti.

Lithuania Lithuania

Airidas

Man jau per savaite keturis kartus skambino. pirma karta sake kad vyksta kazkokios apklausos del interneto naudojimo, bet pasakiau kad neturiu laiko ir paskambintu kita diena. tai paskambino kita diena, ir dar siandien du kartus. tiesiog neatsiliepiu i tokius. turbut sulauksiu ir penkto..

Lithuania Lithuania

as

jo dabar kedainiuose atakuoja zmones sis numeris:)

Lithuania Lithuania

lilu

ir man skambino, gaila nespejau atsiliept....ta pati situacja

Lithuania Lithuania

Ernesta

ir man skambino, gaila nespejau atsiliept....

Lithuania Lithuania

napalauk

Vakar man skambino moteris ir sakė, jog atstovauja GSK tyrimų kompaniją (kiek žinau, GSK yra sutrumpintas farmacijos kompanijos GlaxoSmithKline pavadinimas). Ji sakė, jog vykdo apklausą, finansuojamą iš Europos sąjungos fondų. Pirmas klausimas buvo, kiek man metų. Neatsakiau, nes nustebau. Tada antras klausimas- kokiame mieste, ar regione gyvenu. Irgi neatsakiau, nes dar labiau nustebino, kam to reikia. Tada paklausė, ar pažįstu žmonių, kurie pirko naują automobilį kelių metų bėgyje. Tas klausimas mane ir supykdė ir prajuokino. Pamaniau, jei ir pažįstu, kur gyvena, nesakyčiau, nes ką gali žinoti... Tai paklausiau, koks yra apklausos tikslas. Ji atsakė, kad nori sužinoti apie naujų automobilių pirkimo tendencijas. Tai jai paaiškinau, jog nėra būtina taip \"kankintis\"- tą gali sužinoti iš Registrų centro, ar Regitros, galbūt net iš Statistikos departamento, ar paprasčiausiai iš automobilių atstovybių. Kaip supratau, moteris neapsidžiaugė patarimais kaip gauti jai rūpimą informaciją tikslesnę ir greičiau. Tai tuo pokalbį ir baigėme...

Lithuania Lithuania

rencia

man skambino moteris, ir dar nepatenkinta, kodel klausiau kas ji tokia. Pakeliau rageli, o ji sneka su kitais asmenimis, o kai kelis kartus suktelejau alio, sako KO CIA REKI??? Tik sunervino juodai ir viskas.

Lithuania Lithuania

capari

manau siuo numeriu skambina telefoniniu apklausu tikslais is norstat rinkos tyrimu bendroves

Parašyk apie 852661720

Naudojamas Gravatar`ui arba temos sekimui. Viešai nematomas.